Selecteer een pagina

Dé plek voor heerlijk italiaanse
lekkernijnen.

Bij Gusto staat onze passie voor Italië centraal. Met zorg selecteren we de mooiste Italiaanse producten, rechtstreeks van ambachtelijke producenten en authentieke regio’s. Elk item in ons assortiment weerspiegelt de rijke culinaire tradities van Italië. Of je nu een borrel organiseert of een feestelijke maaltijd wilt serveren, wij zorgen ervoor dat je geniet van de pure, verfijnde smaken van de Italiaanse keuken. Dit doen we met veel plezier als gezin, waarbij ook onze kinderen in het weekend graag een handje helpen. Proef het vakmanschap, de liefde en de kwaliteit in elke hap. Buon appetito!

Gusto Delicatessen heeft naast food producten ook een interessant assortiment non-food producten; olijfolie schaaltjes, olijfolie kannetjes, amuse lepels, exclusieve theemokken uit Florence, kaasmesjes, keukendoeken, schorten, botermesjes en houten borrelplanken.

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

PASTA

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Verse Pasta

Borrelplanken op maat

Bij Gusto maken we exclusieve borrelplanken, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een intieme plank voor 2 personen zoekt of een feestelijke plank voor 9-10 personen, wij stellen ze met liefde voor je samen. Kies uit een mixplank, een vleeswarenplank of een kaasplank voor de ultieme smaakbeleving. Elk plankje is rijkelijk gevuld met heerlijke vleeswaren, kazen, toast, snacks, olijven en verse producten, perfect voor een feestelijke tafel.

Reserveer je plank en laat je verrassen door de smaak en presentatie.

Voor een avontuurlijke buitenlunch hebben we ook een handige borrelbox, ideaal voor een picknick. Laat de smaken van Gusto je feestelijke gelegenheid extra bijzonder maken.

Belegde broodjes

Bij Gusto Delicatessen vind je unieke belegde broodjes, perfect voor een snelle lunch of ontspannen pauze. Voor €6,90 kies je uit vleeswaren, kazen of tosti’s, met drie broodsoorten naar keuze.

Ons vaste assortiment bestaat uit 13 broodjes, elk vernoemd naar een Italiaanse stad of regio. Elke week hebben we een speciaal broodje van de week, exclusief verkrijgbaar en aangekondigd via Instagram en Facebook

Geniet van je broodje bij ons op locatie of neem het mee. Vergeet niet onze koude Italiaanse dranken te proberen om je lunch compleet te maken.